عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 28 آذر 1395
بازدید : 251
نویسنده : s.a

 شروط ضمن عقد به شروطی گفته می شود که هر یک از زوجین می توانند آن شرط را در عقدنامه قید کنند و طرف مقابل را نسبت به آن ملزم کنند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان با وقوع امر ازدواج حقوق و تکالیفی برای زوجین به وجود می آید که به رعایت آن ملزم می‌شوند.

تا قبل از وقوع عقد زوجین نسبت به هم تکلیفی ندارند ولی بلافاصله پس از جاری شدن خطبه عقد و امضای زوجین این حقوق و تکالیف نافذ شده و قابل اعمال هستند.

بنابراین لازم است زوجین نسبت به حق و حقوق خود قبل از عقد بین خود به نتیجه برسند. البته این حقوق و تکالیف را می‌توان در عقد نامه قید کرد که بتوان در مواقع لزوم به آن استناد کرد.

این قبیل حقوق و تکالیف رو که زوجین برای یکدیگر ایجاد می کنند را شروط ضمن عقد می‌گویند. البته در دفترچه های عقدنامه شروطی پیش بینی شده که به شروط 12 گانه ضمن عقد معروف هستند.

لازم است که این شروط توسط هردو نفر مطالعه شده و سپس زوجین با آگاهی کامل از آنها نسبت به امضای آن اقدام کنند.

این 12 شرط انحصاری نیست و زوجین می‌توانند شروط دیگری را به آنها اضافه کرده و یا برخی شروط را تایید نکنند.

این شرایط 12 گانه به شرح زیر است و عاقد باید زوجین را نسبت به این 12 شرط آگاه کند:

مواردی که زن می تواند از دادگاه تقاضای صدور طلاق کند به شرح زیر است:

1-  استنکاف شوهر از دادن نفقه زن به مدت شش ماه به هر عنوان و عدم الزام او به تادیه نفقه و همچنین در موردی که اجبار شوهر هم ممکن نباشد.

2- سوء رفتار یا سوء معاشرت زوج به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل کند.

3-  ابتلای زوج به امراض صعب العلاج به نحوی که دوام زناشویی برای زوجه مخاطره آمیز باشد.

4- جنون زوج در مواردی که فسخ نکاح شرعاً ممکن نباشد.

5- عدم رعایت دستور دادگاه در مورد منع اشتغال زوج به شغلی که طبق نظر دادگاه صالح منافی با مصالح خانوادگی و حیثیت زوجه باشد.

6- محکومیت شوهر به حکم قطعی به مجازات پنج سال حبس یا بیشتر یا به جزای نقدی که بر اثر عجز از پرداخت منجر به پنج سال بازداشت شود یا به حبس و جزای نقدی که مجموعاً منتهی به پنج سال بازداشت یا بیشتر شود و حکم مجازات در حال اجرا باشد.

7-  ابتلای زوج به هرگونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خللی وارد آورد و ادامه زندگی برای زوجه دشوار باشد

 8- زوج زندگی خانوادگی را بدون عذر موجه ترک کند. تشخیص ترک زندگی خانوادگی (تشخیص عذر موجه با دادگاه است) یا اینکه زوج شش ماه متوالی بدون عذر موجه از نظر دادگاه غیبت کند.

9- محکومیت قطعی زوج در اثر ارتکاب به جرم و اجرای هرگونه مجازات اعم از حد و تعزیر در اثر ارتکاب به جرمی که مغایر با حیثیت خانوادگی و شئون زن باشد. تشخیص اینکه مجازات مغایر با حیثیت و شئون خانوادگی است با توجه به وضع و موقعیت زن و عرف و موازین دیگر با دادگاه است.

10- در صورتی که پس از گذشت پنج سال زوجه از شوهر خود به جهت عقیم بودن و یا عوارض جسمی دیگر، صاحب فرزند نشود.

11- در صورتی که زوج مفقودالاثر شود و ظرف شش ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پیدا نشود.

12- زوج همسر دیگری بدون رضایت زوجه اختیار کند یا به تشخیص دادگاه نسبت به همسران خود اجرای عدالت نکند.



:: برچسب‌ها: شروط ضمن عقد , وکیل پایه یک دادگستری , عقد , سند نکاحیه , ,
تاریخ : شنبه 20 آذر 1395
بازدید : 260
نویسنده : s.a

برای اطلاعات کامل در خصوص طلاق توافقی توصیه می شود که قسمت اول تا چهارم توضیحات کامل برای طلاق توافقی را که توسط وکیل خانواده نوشته شده است مطالعه کنید و یا با ما تماس بگیرید. مشاوره تلفنی طلاق توافقی رایگان است.

اما به طور خلاصه این که طلاق توافقي به طلاقي گفته مي شود که زوجين به هر دليلي تمايل دارند با تفاهم از هم جدا شوند هر توافقي که آنها در خصوص مهريه ، نفقه، جهيزيه، حضانت و ملاقات فرزند داشته باشند از نظر دادگاه محترم و قابل قبول خواهد بود به عنوان مثال توافق مي کنند زوجه مهريه را در قبال طلاق ببخشد يا دريافت کند و يا با شرايط توافق شده مهريه پرداخت شود بنابراین تمام موارد توافق در راي دادگاه منعکس خواهد شد و قابليت اجرا دارد.

طلاق توافقی چقدر زمان می برد؟ طلاق توافقي با توجه به رويه مختلف شعب دادگاه های خانواده در تهران معمولا کمتر از يک هفته تمام خواهد شد. در طلاق توافقي علاوه بر حقوق مالی، حضانت فرزندان، نحوه ملاقات و نفقه فرزندان با توافق در راي دادگاه مشخص مي شود وکلاي پايه يک پارساي با اشراف کامل به مجتمع قضايي هاي متعدد تهران طلاق توافقي را با کمترين زمان و منصفانه ترين حق الوکاله براي شما انجام خواهند داد.

نکته: توجه داشته باشید هیچ زن و شوهری نمی توانند بدون رای دادگاه به دفتر خانه طلاق مراجعه کنند و هیچ دفتر خانه ای نمی تواند طلاق را بدون رای دادگاه ثبت کند.

مدارک لازم براي طلاق توافقي:عقدنامه و شناسنامه زوجین مدارک لازم برای طلاق توافقی اگر کارت ملی را در دسترس نداشته باشید ولی شماره ملی را بدانید برای ثبت درخواست طلاق توافقی کفایت می کند در صورت در دسترس نبودن عقدنامه مي بايستي به دفترخانه اي که ازدواج کرده ايد مراجعه کرده و رونوشت اخذ نماييد.

نکته: در تمام مراحل طلاق توافقی در صورت اختیار وکیل نیازی به حضور طرفی که وکیل دارد نمی باشد حتی مرحله ثبت طلاق در دفترخانه نیز می تواند با حضور وکیل و بدون حضور زوجین باشد. مزایای داشتن وکیل در طلاق توافقی

نکته: تا قبل از صدور رای طلاق توافقی (گواهی عدم امکان سازش) اگر هر کدام از زوجین حتی اگر توافق نامه امضاء کرده باشند و یا دادخواست طلاق را ثبت کرده باشند، در صورت پشیمانی، رای طلاق توافقی صادر نمی شود. اما پس از صدور رای طلاق توافقی بر طبق مواد 35 و 36 قانون حمایت خانواده اگر زوج (مرد) پشیمان شود و به دفترخانه برای ثبت طلاق نیاید امکان ثبت طلاق وجود نخواهد داشت مگر این که زن از مرد در ضمن رای دادگاه یا به صورت وکالت در طلاق (حق طلاق) وکالت در مراجعه به دفترخانه برای ثبت طلاق داشته باشد.

اما اگر زوجه (زن) بعد از صدور رای طلاق توافقی پشیمان شود زوج می تواند بدون حضور او به یکی از دفاتر ثبت طلاق مراجعه کند و طلاق را ثبت نماید البته باید دانست که در صورتی که طلاق خلعی باشد زوجه می تواند در ایام عده (سه طهر) از زمان ثبت طلاق به آنچه بذل کرده از مهریه یا غیر آن، مراجعه کند.

نکته: در طلاق توافقي خلعی اگر زن باکره و يا يائسه نباشد، از فاصله ثبت طلاق تا پايان عده مي تواند به آنچه بذل کرده رجوع کند. براي جلوگيري از اين کار مي بايستي از دادگاه خواست که در راي گنجانده شود که زن حق رجوع به مابذل را از خود ساقط کرده است (اصطلاح حقوقي است.)

نکته :توافقنامه اي که معمولا براي طلاق توافقي نوشته مي شود اگر منجر به ثبت طلاق نشود و يکي از طرفين پشيمان شود اثر حقوقي ندارد و از درجه اعتبار خارج است.

نکته: اگر زن باکره (دوشیزه) باشد دادگاه هاي تهران فقط گواهي بکارت پزشکي قانوني را معتبر مي دانند و اگر باکره نباشد صرف جواب آزمايش عدم بارداري هر آزمايشگاهي کفايت مي کند.

نکته :اگر يک از زوجين وکيل داشته باشد در هيچ يک از مراحل دادگاه نياز به حضور او نخواهد بود.

طلاق توافقی و امکان پاک کردن طلاق از شناسنامه: پس از ثبت طلاق، در صورت عدم نزديکي زوجين با ارائه حکم دادگاه و طلاقنامه به اداره ثبت احوال مي توان شناسنامه را تعويض کرد و شناسنامه سفيد اخذ کرد و در صورت نزديکي زوجين فقط با ثبت ازدواج بعدي شناسنامه تعويض خواهد شد.

* توضیحات کامل وکیل خانواده در خصوص "طلاق توافقی"(قسمت اول) (مشاوره حقوقی طلاق توافقی رایگان است)


تاریخ : شنبه 13 آذر 1395
بازدید : 671
نویسنده : s.a

فرض کنید که مردی وجوهی را به حساب همسرش واریز کرده است و مدرک واریزی یا پرینت حساب را در اختیار دارد اما بعد از مدتی همسرش (زوجه) مهریه مندرج در عقدنامه را از طریق دادگاه مطالبه می کند و پس از تشکیل جلسه دادگاه، زوج ادعا می نماید که بر طبق این رسید ها این مبالغ را به حساب زوجه واریز کرده است ولی رسیدی ندارد که از بابت مهریه بوده است و در مقابل زوجه جواب می دهد که پول های واریز شده ارتباطی به مهریه ندارد و به من هبه شده است. تکلیف قاضی دادگاه در مقام قضاوت چیست؟

ماده 265 قانون مدنی مقرر کرده است: « هر کس مالی به دیگری بدهد ظاهر، در عدم تبرع است بنابراین اگر کسی چیزی به دیگری بدهد بدون این که مقروض آن چیز باشد می‌تواند استرداد کند. »

یعنی این که پرداخت پول به دیگری اماره نشانه مدیون بودن پرداخت کننده است و در مقام پرداخت دین، پول را به حساب دیگری پرداخت کرده است.

ماده 282 قانون مدنی نیز مقرر کرده است: « اگر کسی به یک نفر دیون متعدده داشته باشد، تشخیص این که تأدیه از بابت کدام دین است با مدیون می‌باشد. »

در این جا اگر زوجه نتواند دلیل و مدرکی ارائه کند که واریز پول ها از چه بابت بوده است شوهر می تواند از مواد قانونی مذکور بهره بگیرد و آن را بابت مهریه محاسبه کند. در این خصوص نشست قضایی برگزار شده است که به اتفاق آراء نظر قضات و کمیسیون مربوطه چنین بوده است که مطابق ماده 265 و 282 قانون مدنی ادعای زوجه خلاف ظاهر است و او باید اثبات کند که وجوهی که به وی داده شده است هبه بوده و مهریه نبوده است.

* تحلیل پرونده - مطالبه همزمان مهریه از طریق اجرای ثبت و دادگاه

* تحلیل پرونده - عند الاستطاعه بودن مهریه و زوال حق حبس زوجه

* شرط ضمن عقد تملیک سه دانگ منزل توسط زوج در آینده به عنوان مهریه

* واقعیت مهریه 110 سکه ای

* جدول محاسبه مهریه به نرخ روز

* مطالبه مهریه از وراث زوج در صورت فوت او در صورت وجود ارث

* همه چیز در خصوص اعسار از پرداخت مهریه (قسط بندی مهریه)

* امکان رسیدگی به دعوای اعسار ضمن دعوای اصلی

* دانلود فرم های استشهادیه اعسار

* وکیل خوب خانواده - اگر مردی پولی به حساب همسرش واریز کرده باشد می توان بگوید بابت مهریه بوده است؟


تاریخ : شنبه 6 آذر 1395
بازدید : 286
نویسنده : s.a


:: برچسب‌ها: بهترین وکیل خانواده در تهران , بهترین وکیل , وکیل پایه یک دادگستری , وکیل خوب خانواده , وکیل دعاوی در تهران , وکیل در تهران , ,

جمعی از وکلای پایه یک دادگستری خانم و آقا با بیش از 10 سال سابقه وکالت حرفه ای با تخصص های گوناگون گرد هم آمده اند و آماده ی ارایه خدمات تخصصی اعم از مشاوره حقوقی و قبول وکالت در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانوادگی و قراردادها می باشند. ساعت کار دفتر شنبه تا چهارشنبه 10 صبح الی 7 عصر می باشد. مشاوره تلفنی - برای هر نفر یک سوال - رایگان است اما برای وکالت یا مشاوره حضوری با تلفن های دفتر تماس حاصل کنید تا با توجه به فوریت های حقوقی، نزدیکترین وقت مشاوره برای شما تعیین گردد. 44963487 -44033677

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان بهترین وکیل دعاوی خانواده در تهران و آدرس parsayvokala.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com